Det skotske højlandskvæg fra Hegedal Bakker lever i et exceptionelt naturområde på nordsiden af Mariager Fjord. Her fødes kvæget – og her bliver det slagtet. KØB LÆKKERT OKSEKØD
Der må hverken kunstgødes eller sprøjtes i området, vores højlændere lever i, og al vinterfoder, der køres ud til dem, er økologisk. Gennem en årrække har vi været godkendt økologisk landbrug.
Vores kød krogmodnes minimum to uger, inden det parteres. Under modningen fordamper en vis mængde kødsaft, og naturlige enzymer modner kødet. Derfor bliver det ekstra mørt og smagfuldt.
Som det naturdyr højlænderen er har den let ved kælvinger og behøver sjældent assistance. Kalvene fødes i naturen, og når det er slagtetid, skydes de på marken. Derved undgår vi at stresse dyrene ved indfangning og transport.
Vi sælger vores højlændere både som lækkert hakket oksekød og så kan du selvfølgelig også købe en række forskellige lækre stege. Alt kød sælges pr. kg. så det er nemt at gå til.